>
Вегетаріанське

Мандариновий конфітюр

6d13f46b1374c7e906636d15bc1ecb8f Мандариновий конфітюр

Немає нічого смачніше домашнього конфітюру на сніданок. Пропонуємо вам спробувати відмінний варіант такого конфітюру з мандаринів, який підбадьорить вас рано вранці і порадує своїм насиченим ароматом.

Інгредієнти:

  • Мандарини 1 кг
  • Цукор 850 г
  • Лимонний сік 20 мл
  • Ванілін 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  • Очистити мандарини, видалити всі кісточки і білі перетинки. Викласти м’якоть в каструлю.
  • Додати цукор, ванілін і лимонний сік.
  • Варити на повільному вогні близько години після закипання. Не давати кипіти, на поверхні лише зрідка повинні з’являтися бульбашки. Періодично помішувати дерев’яною ложкою.
  • Готовий конфітюр перекласти в чисту банку з щільною кришкою і, поставивши банку на кришку, дати конфитюру охолонути. Зберігати в холодильнику.