>
Напої

Маргарита з грейпфрутом і халапеньо

923ce593b25fc0df19b5194291d11d37 Маргарита з грейпфрутом і халапеньоКоктейль «Маргарита» в незвичайному виконанні — з перцем халапеньо — спеціально для любителів гострого. Терпке поєднання грейпфрута і перцю розкриє смак напою з несподіваного боку. Інгредієнти:

  • Текила350 мл
  • Грейпфрутовий сок500 мл
  • Сік лайма180 мл
  • Мед4 ст. л.
  • Халапеньо 1-2 шт.
  • Лайм і грейпфрутдля подачі
  • Цукор і мелений чорний перець для прикраси

Спосіб приготування:

  • У неглибокій тарілці змішайте цукор і мелений чорний перець.
  • Наріжте перець халапеньйо кільцями.
  • Змішайте текілу з грейпфрутовим соком, соком лайма і медом. Додайте халапеньо.
  • Приберіть в холодильник на 30 хвилин — 1,5 години, періодично перевіряючи гостроту напою. Як тільки він стане досить гострим — вийміть халапеньо.
  • Занурте обідок склянки в воду на 0,3 см, а потім в цукрово-перцеву суміш.
  • Розкладіть по келихах лід і акуратно влийте в кожен келих коктейль.
  • Перед подачею прикрасьте келихи скибочками лайма і грейпфрута (і якщо потрібно — додайте халапеньо).