Марокко – країна
спекотна, тому холодний морквяний суп, який народився в цих красивих місцях,
напевно зможе зменшити градус навіть самого спекотного дня. Ділимося кулінарним рецептом.
Інгредієнти:

  • Оливкова масло3 ст. л.
  • Червоний лук1 шт.
  • Часник 3 зубчики
  • Морковь400 р
  • Овочевий бульон4 склянки
  • Сушений чеснок0,25 ч. л.
  • Паприка0,25 ч. л.
  • Мелений кумин2 ч. л.
  • Сіль, перецпо смаком
  • Скибочки огурцадля прикраси

Спосіб приготування:

  • Розігрійте на
    сковороді оливкову олію і обсмажте цибулю до м’якості.
  • Швидко обсмажте розім’ятим
    часник для розкриття аромату, потім викладіть на сковороду шматочки очищений
    моркви і рівномірно покрийте її оливковою олією.
  • Вмішайте залишилися інгредієнти,
    за винятком солі-перцю і огірка.
  • Тушкуйте до тих пір, поки морква не стане м’якою.
  • Перелийте суп в блендер і пюрируйте до однорідної консистенції.
  • Остудіть суміш у
    протягом 15-20 хвилин в холодильнику або до кімнатної температури і подавайте,
    приправте за смаком і прикрасивши скибочками огірка.