>
Вегетаріанське

Масло чилі

f37233f1968f39fd36842c5dea62c3b8 Масло чиліАроматне гостре масло чилі — універсальна заправка для всіх, хто любить пікантні страви. Ви можете заправити нею салат, змастити курку перед запіканням, додати до локшині або використовувати як соус-дип. Універсальності заправці додає ще й можливість зберігати готовий продукт у холодильнику до 7 днів!Інгредієнти:

  • Перець чилі Фресно2 шт.
  • Червоний тайський перець чили1 шт.
  • Анис2 зірочки
  • Рослинна масло3/4 склянки
  • Перець чилі в пластівцях, молотый1 ст. л.
  • Перець горошком1 ч. л.

Спосіб приготування:

  • Перці чилі розріжте навпіл. Викладіть в каструльку
  • До перцям додайте аніс, масло, перець в пластівцях і горошком і розігрійте на середньому вогні до появи пухирців і розкриття аромату спецій, хвилин 5-7.
  • Зніміть суміш з вогню, відставте в сторону на 1 годину, потім збийте в блендері.
  • Перелийте крізь марлю або дрібне сито, відсіявши великі шматочки спецій, а потім — в герметичний контейнер.
  • Масло можна зберігати до 1 тижня в холодильнику в закритій ємності.
  • Заправляйте їм улюблені страви або подавайте, як соус-дип.