>
Вегетаріанське

Мексиканська тортилья

84b27b597f663b2ad26a5d949c1cd4bd Мексиканська тортильяЦей простий рецепт ідеально підходить для обідів на швидку руку, коли вся сім’я в зборі і хочеться чогось смачного і ситного. Подавайте це найпопулярніше в Мексиці блюдо з гілочками кінзи, дрібно порубаним перцем халапеньо, сметаною і сальсою. Інгредієнти:

  • Оливкова масло1 ст. л.
  • Чеснок1 зубчик
  • Білий лук1 шт.
  • Чилі-перець молотый1,5 ч. л.
  • Кмин молотый1 ч. л.
  • Помидор2 шт.
  • Томатна паста1/4 склянки
  • Кукуруза1,5 чашки
  • Квасоля чорна і красная2 банки
  • Сіль, перецпо смаком
  • Кукурудзяні лепешки8 шт.
  • Сир Монтерей Джек тертый1 стакан
  • Сир Чеддер терты1 стакан

Спосіб приготування:

  • Розігріти духовку до 205 градусів.
  • Форму для випікання змастити олією.
  • У великій сковороді підсмажити на оливковій олії рубаний часник, цибулю, мелений червоний перець і кмин. Додати помідори, томатну пасту, кукурудзу і квасолю. Приправити за смаком сіллю і перцем.
  • На дно форми для випікання помістити дві кукурудзяні коржі, викласти 1/4 овочевої суміші, посипати сиром, повторити з іншими коржами, закінчивши сиром.
  • Випікати 20 хвилин. Перед подачею на стіл злегка остудити.