>
Десерти

М’ятний мус з білого шоколаду

9f7b9168ef342370fc06cfffedd06b25 Мятний мус з білого шоколадуВсього лише 30 хвилин займає приготування цього смачного десерту. Кулінарний рецепт вимагає мінімум інгредієнтів. Ви будете приємно здивовані його смаком.

Інгредієнти:

  • Білий шоколад350 р
  • М’ятний экстракт1/4 ч. л.
  • Цукеркові крошкидля прикраси
  • Жирні сливки1 1 чашок

Спосіб приготування:

  • Розігріти вершки в каструлі на середньому вогні, не доводити до кипіння.
  • Зняти з вогню і додати шоколад, помішуючи, поки не розтане.
  • Додати м’ятний екстракт.
  • Збити 3/4 склянки вершків.
  • Перемішати збиті вершки і шоколадну суміш. Розкласти по склянках і прикрасити зверху цукерковими крихтами.
  • Подавати десерт охолодженим. При бажанні можна прикрасити улюбленим фруктовим сиропом.