Цю круту закуску ви можете спорудити на швидку руку. Гості будуть в захваті від вашої винахідливості!

Інгредієнти:

  • Цільнозерновий хліб-4 скибочки
  • Вершковий сыр2 ст. л.
  • Тунец100 р
  • Авокадо1/2 шт.
  • Морква 1/2 шт.

Спосіб приготування:

  • Скибочки хліба викладіть на обробну дошку.
  • З допомогою качалки трохи притисніть хліб.
  • Змастіть хліб рівним шаром вершкового масла, залишаючи трохи місця по краях.
  • Зверху викладіть тунця.
  • Поверх тунця укладіть авокадо і моркву, нарізані соломкою.
  • Скачайте хліб в рулет. Розріжте на невеликі скибочки.
  • Подавайте блюдо до столу.