>
Вегетаріанське

Морква в кленово-гірчичному соусі

387cb423a17f8eb56c8678b1cc4d7a80 Морква в кленово гірчичному соусіЗапечена в духовці з кленовим сиропом і двома видами гірчиці, морква по цьому рецепту доведеться до речі всім, хто піклується про якість харчування та дотримується правил здорового способу життя.Інгредієнти:

  • Морква, очищенная800 р
  • Рослинна масло2 ст. л.
  • Кленовий сироп2 ст. л.
  • Зерниста горчица1/2 ст. л.
  • Діжонська горчица1/2 ст. л.
  • Біла паста мисо1/2 ст. л.
  • Рисовий уксус1/2 ст. л.
  • Соєвий соус (або соус тамарі)2 ч. л.
  • Часник, тертый1 маленький зубчик

Спосіб приготування:

  • Нагрійте духовку до 200 С.
  • Змішайте в ємності масло, кленовий сироп, гірчицю обох сортів, місо, оцет, соєвий соус і часник. Розділіть на 2 частини.
  • Залийте морква першою частиною масляної маси. Ретельно розподіліть олія з плодів і перекладіть у форму для запікання.
  • Готуйте в духовці 20-30 хвилин або до м’якості моркви, періодично перевертаючи.
  • В середині готування залийте плоди другою частиною масляної суміші.
  • Дістаньте з духовки, подавайте блюдо гарячим.