>
Випічка

Морквяний пиріг з родзинками

dcda702f20968f94c7119922303b982a Морквяний пиріг з родзинками

Зараз існує безліч рецептів морквяного пирога. Ми пропонуємо приготувати його з родзинками і фундуком, а замість крему зробити цукрову глазур. Виходить дуже класно.

Інгредієнти:

  • Морква 150 г
  • Цукор коричневий 175 г
  • Олія рослинна 180 мл
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Родзинки 100 г
  • Фундук 75 г
  • Борошно 180 г
  • Розпушувач 1 пакетик
  • Кориця 1 ч. л.
  • Для глазурі:
  • Цукор рафінований 175 г
  • Апельсин 1 шт.

Інгредієнти:

  • Моркву очистити і натерти на тертці.
  • У мисці збити яйця з цукром і рослинним маслом. Додати моркву, родзинки і фундук. Перемішати.
  • В окремій мисці змішати борошно з розпушувачем і корицею. Поступово додавати суміш сухих інгредієнтів в приготовлену раніше масу, інтенсивно перемішуючи дерев’яною ложкою.
  • Форму для випічки змастити рослинним маслом і присипати борошном. Викласти тісто у форму і випікати в попередньо розігрітій до 180С духовці 40-45 хвилин.
  • Приготувати глазур. Для цього вичавити сік одного апельсина і змішати його з цукром. Рівномірно розподілити глазур на остиглий пиріг і дати їй трохи застигнути.