>
Десерти

Парфе з граната

447cf9c50a4a423e98235ad3c3fddd37 Парфе з гранатаГранат являє собою дуже корисний і соковитий фрукт. Гранат можна додавати в салати, десерти і готувати з нього сорбети або парфе.
Інгредієнти:

  • Сік граната3 чашки
  • Сік лайма1/2 чашки
  • Цукор-песок1/2 чашки
  • Натуральний йогурт1 чашка
  • Фисташки1/4 чашки
  • Насіння кунжута3 ст. л.
  • Мед3/4 чашки

Спосіб приготування:

  • Змішайте гранатовий сік, сік лайма, цукор 1/2 склянки води у великій мисці до повного розчинення цукру.
  • Перекладіть сорбет в герметичний контейнер, накрийте кришкою і відправте в морозильну камеру на 2 години.
  • Готовий сорбет викладіть в креманки, додайте натуральний йогурт.
  • Посипте рубаними фісташками і насінням кунжуту.
  • Збризніть парфе медом і подавайте до столу.