Ситна і корисна страва, просочене ароматом сонячної Італії, припаде до смаку усій родині.

Інгредієнти:

  • Паста фарфалле 200 г
  • Спаржасредняя упаковка
  • Масло оливковое3 ст. л.
  • Шафран (маточки)5 шт.
  • Лимон1/2 шт.
  • Пармезан50 р
  • Сіль, перецпо смаком

Спосіб приготування:

  • Залити маточки шафрану двома ложками оливкової олії і залишити, щоб він настоявся і ввібрала смак і аромат.
  • Розігріти духовку до 180 градусів. Викласти спаржу на деко з папером для випічки, змастити оливковою олією і випікати близько 15 хвилин.
  • Відварити макарони. Змішати з шафран оливковою олією і соком половини лимона, злегка підігріти.
  • Змішати макарони, спаржу і отриману заправку. Посолити і поперчити. Перед подачею посипати пармезаном.