>
Вегетаріанське

Паста з авокадо, шпинатом і соусом песто

3aa8b44049ded0ae42cd26af40856053 Паста з авокадо, шпинатом і соусом пестоПокладіть цю пасту в контейнер і візьміть з собою в офіс — легкий і смачний обід, який навіть не потрібно розігрівати, готовий. Швидко, просто і зручно. Інгредієнти:

  • Фузіллі (або інші макарони)340 г
  • Соль1/2 ч. л. + для варіння
  • Листя шпината2 чашки
  • Соус песто6-8 ст. л.
  • Червоний винний уксус1-2 ст. л.
  • Мелений чорний перец1/2 ч. л.
  • Свіжий горох (можна взяти заморожений) 1/2 чашки
  • Стиглий авокадо1 шт.

Спосіб приготування:

  • У велику каструлю налийте води (1 літр на 100 гр пасти), посоліть її (10 г солі на 1 літр води) і доведіть до кипіння.
  • Додайте макарони і варіть, дотримуючись інструкції на упаковці, до стану «аль денте».
  • Відкиньте на друшляк, попередньо залишивши половину чашки води, в якій варилися макарони.
  • Шпинат наріжте і викладіть у велику миску.
  • Наріжте скибочками авокадо.
  • Надішліть готові (гарячі) макарони в миску і перемішайте зі шпинатом.
  • Додайте в миску соус песто і знову добре перемішайте.
  • Злегка збризніть макарони водою, в якій вони готувалися, додайте столову ложку оцту, половину чайної ложки солі і перцю.
  • Додайте горошок, авокадо і акуратно, але ретельно перемішайте. Спробуйте блюдо і за бажанням додайте більше солі, перцю або оцту.
  • Подавайте пасту злегка теплим або кімнатної температури.