>
Вегетаріанське

Паста з помідорами та базиліком

7d1d941fa96e009e1622360b9857caf2 Паста з помідорами та базилікомНеймовірно смачна томатна паста готується тільки в духовці. Підкопчені томати насичуються ароматом часнику і базиліка і надають страві апетитний вигляд. Спробуйте і переконайтеся самі.
Інгредієнти:

  • Макароны300 р
  • Помідори черри20 шт
  • Чеснок4 зубчики
  • Листя базилика10 шт.
  • Оливкова масло1/3 склянки
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  • Розігріти духовку до 160 градусів.
  • Помідори, часник і базилік помістити на деко і скропити оливковою олією. Посолити і поперчити. Випікати 45-50 хвилин, перемішуючи кілька разів.
  • Закип’ятіть воду і відваріть макарони до стану аль денте.
  • Змішайте макарони і томатну пасту у великій мисці, добре перемішайте і приправте за смаком сіллю і перцем.
  • Перед подачею на стіл полийте оливковою олією і посипте свіжим базиліком.