>
Вегетаріанське

Паста з соусом з гарбуза

9cea7d319dc25ddf07aa18bd07a7fe06 Паста з соусом з 
гарбузаТакі сонячно-жовті макарони вийдуть у вас, якщо ви подасте їх на стіл з дивовижним гарбузовим соусом. Він наповнений ароматом шавлії. Для цього його пучок цілком запарюють в киплячому маслі. Інгредієнти:

  • Тыква400 р
  • Лук1 шт.
  • Вершкове масло4 ст. л.
  • Пучок шалфея1 шт.
  • Вода1,5 склянки
  • Сіль, перець, мускатний горіх за смаком
  • Тертий пармезан1 чашка
  • Макароны400 р

Спосіб приготування:

  • Масло розігріти в сковороді з товстим дном до появи піни, додати цілий пучок шавлії і тушкувати до появи аромату, близько 15 секунд.
  • Додати очищену і нарізану кубиками гарбуз, порубаний лук, воду, сіль і перець і тушкувати з відкритою кришкою, поки гарбуз не стане м’якою.
  • Зробіть пюре за допомогою блендера. Викладіть гарбузове пюре в каструлю і тушкуйте до загусання. Посоліть, поперчіть, посипте мускатним горіхом.
  • В окремій каструлі закип’ятіть воду і зваріть макарони. Відкиньте їх на друшляк і злийте воду. Викладіть в сервірувальний посуд.
  • Перемішайте з соусом. Посипте сиром.