>
Випічка

Печиво з зацукрованою вишнею

4cc210f00a1ee48f33e6b8c49ee820b2 Печиво з зацукрованою вишнею

Пам’ятаєте відоме печиво «Кураб’є»? Це дуже схожий варіант, тільки замість повидла ви використовуємо зацукровані вишні.

Інгредієнти:

  • Борошно 250 г
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Цукор 75 г
  • Ванільний цукор-1/2 пакетика
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Масло вершкове 125 г
  • Вишня зацукрована 25 шт.

Спосіб приготування:

  • Змішати борошно з розпушувачем. Зробити в центрі поглиблення і додати цукор і ванільний цукор, а також яйце.
  • Вимісити тісто і додати в нього нарізане кубиками вершкове масло. Ще раз ретельно перемішати.
  • Готове тісто накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник приблизно на годину.
  • Розкачати тісто і вирізати з нього квіточки (або просто кружечки). Вишню розрізати на 2 частини і викласти половинки на печиво.
  • Перекласти печиво на деко, застелене пергаментом і випікати в попередньо розігрітій до 160С духовці 15 хвилин.