>
Вегетаріанське

Пенне з овочами і горішками

f3ab18b9f3d62f0e3e1bf75e28fd9db3 Пенне з овочами і горішкамиЛітнє блюдо, сонячне, яскраве і соковите. Традиційні італійські макарони без важкого вершкового соусу. Тільки овочі, тільки паста, тільки свіжість. Інгредієнти:

  • Помідори Черри500 р
  • Кукурудзяні зерна200 р
  • Кабачок1 шт.
  • Червоний лук1 шт.
  • Чеснок2 зубчики
  • Оливкова масло4 ст. л.
  • Макарони 250 г
  • Базилик1/3 чашки
  • Орегано1 ст. л.
  • Сіль, перецпо смаком
  • Кедрові орехи1/4 стакан
  • Спосіб приготування:
  • Розігріти духовку до 230 градусів.
  • Овочі нарізати, полити оливковою олією, посолити і поперчити. Викласти на деко і запекти в протягом 35-40 хвилин. За п’ятнадцять хвилин до закінчення додати кукурудзу.
  • Кедрові горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
  • У великій каструлі закип’ятити воду і відварити макарони до стану аль денте. Злити воду і залишити близько 1/2 склянки бульйону.
  • Додати до макаронів смажені овочі. Перемішати, додати нарізану зелень і кедрові горіхи.