Навіть прості макарони можуть перетворитися у справжній делікатес, якщо додати до них незвичайний соус.

Інгредієнти:

  • Пенне (або інші макаронні вироби на ваш вибір)160 г
  • Соєве молоко 270 мл
  • Рисова мука 2 ст. л.
  • Сир Чеддер80 р
  • Масло оливковое2 ст. л.
  • Куркума щіпка
  • Паприка 1/4 ч. л.
  • Петрушка2-3 гілочки
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  • У каструлі з товстим дном збити оливкову олію і рисову борошно і поставити на середній вогонь. Поступово додати соєве молоко, постійно помішуючи.
  • Далі додати тертий сир, сіль і спеції. Все ретельно перемішати і залишити на плиті на найменшій температурі, щоб соус не загус.
  • Відварити пенне, дотримуючись час, вказаний на упаковці. Відкинути пенне на друшляк, викласти в тарілку, полити соусом і перемішати. Прикрасити гілочками петрушки.