>
Вегетаріанське

Песто з капусти кале і лісових горіхів

b976aed5c4f61e8b169cc1f2b500a3f2 Песто з капусти кале і лісових горіхівЩе одна варіація, напевно, самого популярного італійського соусу. Якщо хочете зробити песто веганским, просто виключіть сир зі списку інгредієнтів. Інгредієнти:

  • Капуста кале (молоді листки) 2 чашки
  • Лісові горіхи (сирі, можна замінити кедровими)1/2 чашки
  • Чеснок1 зубчик
  • Петрушка1/2 чашки
  • Тертий пармезан1/2 чашки
  • Оливкова масло1/3 чашки
  • Вода 4 ст. л.
  • Сіль, мелений чорний перецпо смаком

Спосіб приготування:

  • Промийте листя капусти і видаліть жорсткі стебла.
  • Замочіть їх у гарячій воді на 30-60 секунд, щоб пом’якшити, а потім вийміть і обсушіть.
  • Помістіть всі інгредієнти в чашу блендера і подрібніть до однорідної (чи бажаної) консистенції.
  • Подавайте цей соус з пастою, м’ясом на грилі, салатами, брускетами і т. д.