>
Випічка

Пиріг з грушами і маскарпоне

aa744411ccb99fdb12ce4bb9e955f16e Пиріг з грушами і маскарпоне

Цей варіант легкого в приготуванні грушевого пирога з маскарпоне стане справжньою перлиною вашої колекції рецептів. Обов’язково спробуйте такий ніжний пиріг, до якого ми рекомендуємо подавати фісташкову пасту, рецепт якої ви знайдете тут.

Інгредієнти:

  • Груша середня 2 шт.
  • Цукор-120 г
  • Ванільний цукор 1 пакетик
  • Яйце куряче 3 шт.
  • 250 г Маскарпоне
  • Лимонний сік 1 ч. л.
  • Борошно 150 г
  • Розпушувач 1 пакетик
  • Фісташкова паста за смаком
  • Масло вершкове 10 г

Спосіб приготування:

  • Збити яйця з цукром і ванільним цукром. Додати маскарпоне і ретельно перемішати.
  • Далі додати лимонний сік і борошно, змішану з розпушувачем. Вимісити гладке однорідне тісто.
  • Форму для випічки змастити вершковим маслом і злегка присипати борошном. Викласти тісто у форму.
  • Груші очистити і нарізати середніми шматочками, попередньо видаливши серцевину. Викласти часточки на тісто.
  • Випікати в попередньо розігрітій до 180С духовці близько 35 хвилин. Охолодити, перш ніж виймати з форми.
  • Перед подачею додати за бажанням фісташкову пасту.