Це дуже простий і корисний пиріг. Замість звичайної борошна ми використовували борошно грубого помелу, а цукор замінили більш корисними інгредієнтами: медом і сиропом агави.

Інгредієнти:

  • Борошно грубого помелу 100 г
  • Вівсяні висівки 150 г
  • Розпушувач 1 пакетик
  • Сироп агави 3 ст. л.
  • Мед 3 ст. л.
  • Олія оливкова 4 ст. л.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Яблуко 2 шт.
  • Лимон 1 шт.

Спосіб приготування:

  • Вичавити лимонний сік і зняти з лимона цедру. Яблука почистити, видалити серцевину і нарізати дуже тонкими скибочками.
  • Змішати в мисці борошно, висівки і розпушувач. Додати сироп агави, мед і оливкове масло, ретельно збиваючи тісто міксером. Потім вбити яйця і вимісити тісто.
  • Далі потрібно досить швидко вилити в тісто лимонний сік, викласти яблука, ретельно перемішати і викласти у форму для випічки, попередньо змащену невеликою кількістю оливкової олії.
  • Випікати в попередньо розігрітій для 180 градусів духовці 35 хвилин.