>
Вегетаріанське

Помідори, фаршировані рікоттою з песто

28d518c7d70ff7a2e5f6fd82295d0599 Помідори, фаршировані рікоттою з пестоПесто для цієї страви можна приготувати самим або купити готовий. У вас вийде чудова святкова закуска.
Інгредієнти:

  • Помидоры4 шт. (500 г)
  • Рикотта150 р
  • Пармезан тертый2 ст. л.
  • Песто1 1/2 ст. л.
  • Лимонна цедра1 с. л.
  • Пассата250 мл
  • Мед1 ст. л.
  • Зелень (петрушка, цибуля, базилік)жменя
  • Сіль і перецпо смаком

Спосіб приготування:

  • Розігрійте духовку до 180 С.
  • Зріжте верхівки з помідорів і збережіть. Вийміть насіння.
  • Пасат змішайте з медом, посоліть і поперчіть. Розподіліть по дну форми.
  • Змішайте песто, рікотту, цедру і пармезан, посоліть і поперчіть.
  • Покладіть суміш у помідори, накрийте «кришечками». Покладіть у форму. Збризніть оливковою олією.
  • Запікайте 20 хвилин.
  • Подавайте помідори з соусом і подрібненою зеленню.