>
Випічка

Протеїновий хліб без глютену

be1194c6e25db67b9fc56550148d18bc Протеїновий хліб без глютену

Цей рецепт особливо сподобається тим, хто багато займається спортом. Такий хліб з високим вмістом білка можна їсти як на сніданок, так і в якості перекусу до або після тренування.

Інгредієнти:

  • Гречана мука 85 г
  • Кокосова борошно 50 г
  • Купити протеїн в порошку 80 г
  • Розпушувач 1 пакетик
  • М’який сир-125 г
  • Яйце куряче 5 шт.

Спосіб приготування:

  • Змішати разом всі сухі інгредієнти.
  • Збити яйця з м’яким сиром, а потім поступово додавати сухі інгредієнти, продовжуючи збивати. Вимісити тісто.
  • Викласти тісто у форму для кексу, застелену пергаментом.
  • Випікати в попередньо розігрітій до 180С духовці 30 хвилин.