Дуже простий, але вишуканий варіант корисного страви, яке наповнить вас
вітамінами і енергією. До того ж, брокколі і яйце – цілком дієтичне
поєднання.
Інгредієнти:

  • 1 качан брокколі
  • Вода 1 л
  • Олія оливкова 3 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Фісташки 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  • Броколі розділити на суцвіття і відварити в киплячій підсоленій воді 20
    хвилин.

    У цей час відварити яйця-оре.

  • Відкинути брокколі на друшляк, залишивши трохи води, в якій вона варилася.
  • Подрібнити брокколі в блендері, поступово додаючи воду, до отримання
    гладкого однорідного пюре. Додати оливкову олію, посолити, поперчити і ретельно перемішати.
  • Подавати пюре, виклавши зверху яйце-пашот і посипавши трохи подрібненими
    фісташками.