>
Вегетаріанське

Пюре з гарбуза і селери

182d6400e918a433f1f92a01298fc747 Пюре з гарбуза і селериБездоганний гарнір. Легкий і ароматний, він стане відмінним доповненням до страв з індички і курки. Ніжна текстура пюре, приготованого без всяких приправ, чудово відтінятиме смак м’яса птиці.
Інгредієнти:

  • Чеснок3 зубчики
  • Жовтий лук1 шт.
  • Корінь селери нарезанный3 склянки
  • Гарбуз нарезанная3 чашки
  • Кокосове молоко3 чашки
  • Сольпо смаком

Спосіб приготування:

  • У великій каструлі залити кокосовим молоком подрібнені часник, цибулю, корінь селери і гарбуза; довести до кипіння на середньому вогні. Зменшити температуру і варити на повільному вогні близько 30 хвилин.
  • Злити рідину, перекласти овочі в кухонний комбайн і подрібнити до стану пюре. Приправити за смаком сіллю, посипати петрушкою або цибулею і подавати.