>
Вегетаріанське

Рагу з гарбуза з квасолею

0de60b599a5f69692e40d4c2244964f3 Рагу з гарбуза 
з квасолеюНасичений гарнір або самостійне вегетаріанське блюдо по мотивах індійської кухні.

Інгредієнти:

  • Оливкова масло1 ст. л.
  • Кумин1 ст. л.
  • Червоний лук1 шт.
  • Чеснок2 зубчики
  • Имбирь1 см
  • Мелений кумин1 1/2 ст. л.
  • Мелений кориандр1 ст. л.
  • Консервовані рубані помидры1/2 чашки
  • Овочевий бульйон або вода 1/2 чашк
  • Консервована червона фасоль400 р
  • Сольпо смаком
  • Кинзадля подач
  • Тыква400 р

Спосіб приготування:

  • Цибулю дрібно наріжте. Часник роздушіть і подрібніть. Імбир теж подрібнити. Гарбуз очистіть і наріжте кубиками зі стороною 3 див.
  • Розігрійте сковороду з олією, покладіть насіння куміна і прогрійте 30 секунд. Потім цибулю до м’якості і прозорості. Покладіть часник, імбир та інші спеції. Покладіть гарбуз, при необхідності додайте масла і тушкуйте на маленькому вогні під кришкою до м’якості.
  • Влийте бульйон і помідори. Зніміть кришку і готуйте на великому вогні, поки рідина не зменшиться в обсязі. Покладіть квасоля і готуйте ще хвилин 10 на середньому вогні. Посоліть.
  • Кінзу дрібно порубаєте, посипте і подавайте.