>
Другі страви

Рибне суфле

ab3b8f7437be332e0d8887c25a332c29 Рибне суфлеПропонуємо оригінальний варіант приготування улюбленої вами риби. У таких маленьких формочках страва виглядає не тільки оригінальніше, але і краще зберігає ніжний вершковий смак.

Інгредієнти:

  • Рибне філе (будь-яка риба на ваш смак)300 г
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Помідор средний1 шт.
  • Панірувальні сухарі 1 жменя
  • Вершки 33% жирності 1 ст. л.
  • Перець чорний горошком 10 шт.
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  • Рибу відварити протягом 5 хвилин, додавши кілька горошин чорного перцю і трохи солі.
  • Розтерти в ступці кілька горошин чорного перцю з дрібкою солі. Помідор натерти на тертці так, щоб шкіра залишилася в руці.
  • Яйця збити міксером, додати сіль з перцем і паприку. Продовжуючи збивати, влити вершки, додати м’якоть помідора.
  • Розділити рибу на невеликі шматочки, додати її в приготовану масу і перемішати.
  • Змастити формочки для випічки вершковим маслом, присипати сухарями. Викласти формочки тестом з рибою і поставити в глибокий лист, наповнений гарячою водою. Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.