>
Вегетаріанське

Рисовий пудинг на мигдалевому молоці

%name Рисовий пудинг на мигдалевому молоці

Хочете приготувати смачний і незвичайний сніданок? Тоді замість традиційної рисової каші порадуйте своїх домашніх таким незвичайним пудингом на мигдалевому молоці.

Інгредієнти:

  • Мигдальне молоко 625 мл
  • Рис (круглий) 95 г
  • Родзинки 40 г
  • Ром 1-2 ст. л.
  • Цукор коричневий 60 г

Спосіб приготування:

  • Замочити родзинки в ромі, додавши трохи гарячої води.
  • У сотейнику закип’ятити мигдальне молоко і додати в нього рис. Варити на середньому вогні, прикривши кришкою, близько 25 хвилин.
  • В кінці готування додати цукор і родзинки. Ретельно перемішати.
  • Викласти пудинг у відповідні ємності і охолодити, прибравши в холодильник мінімум на годину.