>
Вегетаріанське

Рисовий пудинг по-індійськи

3fe7955c599f92b89b0c9c8bf31ad0e8 Рисовий пудинг 
по індійськи

Хочете здивувати своїх домашніх? Тоді обов’язково спробуйте цей смачний рисовий пудинг з прянощами.

Інгредієнти:

  • Рис басмати1/2 ст.
  • Незбиране молоко2 ст.
  • Мелений кардамон1 ч. л.
  • Мелена корица1 ч. л.
  • Мелений имбирь1 ч. л.
  • Чорний перец1/8 ч. л.
  • Сушений инжир1/4 ст.
  • Сахар1/2 ст.
  • Кокосове молоко400 мл
  • Ванільний экстракт1/2 ч. л.
  • Лісовий горіх, измельченный3 ст. л.
  • Кокосова стружка2-3 ст. л.
  • Насіння граната2-3 ст. л.

Спосіб приготування:

  • Дрібно нарізати інжир.
  • Викласти рис у велику чавунну сковороду і залити молоком. Додати кардамон, корицю, мелений імбир та чорний перець.
  • Довести до кипіння на середньому вогні, постійно помішуючи, щоб інгредієнти не пригоріли. Зменшити вогонь і тушкувати близько 30 хвилин, періодично помішуючи.
  • Додати інжир, цукор, кокосове молоко, ваніль і 2 столові ложки меленого лісового горіха. Готувати ще 10 хвилин до повної готовності рису.
  • Перемішати і зняти з вогню. Подавати пудинг теплим або охолодженим, прикрасивши страву залишилися меленим горіхом, кокосовою стружкою і насінням граната.