>
Вегетаріанське

Рисовий пудинг з полуничним соусом

9fc4b9833c44ab9a05f40743438851ea Рисовий пудинг з полуничним соусомПропонуємо вам смачну альтернативу звичним каші – рисовий пудинг на кокосовому молоці. Приготувати його дуже просто, а всі члени родини, включаючи самих маленьких, будуть в захваті від такого сніданку.

Інгредієнти:

  • Рис 150 г
  • Кокосове молоко500 мл
  • Кокосова стружка3 ст. л.
  • Клубника250 р
  • Сахар30 р

Спосіб приготування:

  • Відварити рис у киплячій воді до напівготовності (близько 10 хвилин).
  • Поки рис вариться, приготувати полуничний соус. Для цього подрібнити в блендері полуницю, додати цукор і ретельно перемішати.
  • Через 10 хвилин відкинути рис на друшляк, щоб злити всю воду. Рис викласти назад в каструлю і залити його кокосовим молоком, додавши кокосову стружку. Варити на повільному вогні, регулярно помішуючи, 10-15 хвилин. Молоко за цей час не повинна повністю випаруватися.
  • Розкласти рисовий пудинг у склянки, зверху полити полуничним соусом і поставити в холодильник мінімум на годину. При подачі прикрасити полуницею.