>
Вегетаріанське

Рисовий салат з апельсином і авокадо

8572742ea70c7cd95ab1af8f5c82a85e Рисовий салат з апельсином і авокадо

Якщо ви звикли готувати рис тільки на гарнір, то вам обов’язково потрібно спробувати цей класний рецепт салату на основі рису з додаванням більш соковитих інгредієнтів і дуже смачною заправки.

Інгредієнти:

  • Рис 225 г
  • 4 шт. Апельсин
  • Авокадо 2 шт.
  • Сир 150 г
  • Жменю Зерна граната
  • Насіння гарбуза жменю
  • Родзинки за смаком
  • Лимон 1/2 шт.
  • Олія оливкова 5 ст. л.
  • Мед 2 ч. л.
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  • Відварити рис у підсоленій воді, дотримуючись час, вказаний на упаковці. Остудити.
  • В цей час 2 апельсини очистити, видалити мембрани і нарізати м’якоть кубиками. М’якоть авокадо і сир нарізати кубиками.
  • Викласти в салатник рис, апельсини, авокадо і сир. Посипати зернами граната, насінням гарбуза і родзинками.
  • З решти апельсинів і 1/2 лимона вичавити сік. Змішати його з оливковою олією і медом.
  • Полити салат приготовленої заправкою, посолити, поперчити і перемішати.