>
Вегетаріанське

Різотто зі спаржею

09158f82fedf1e07aaa6f0211dec61f2 Різотто зі спаржеюНіжна весняна спаржа приваблює свіжістю і захоплює чарівним поєднанням витонченої форми і ніжного смаку. Якщо ви хочете добитися більшої легкості — приготуйте страву на овочевому бульйоні.
Інгредієнти:

  • Спаржа400 р
  • Вершкове масло5 ст. л.
  • Лук1 шт.
  • Рис1,5 чашки
  • Біле вино1/2 склянки
  • Курячий бульон4 чашки
  • Сир Пармезан тертый1/2 чашки
  • Сіль, перецпо смаком
  • Спосіб приготування:
  • Обрізати білуваті підстави спаржі і бланшувати її в каструлі окропом 3-5 хвилин. Злити воду і спаржу нарізати на шматочки довжиною 2 див.
  • У глибокій сковороді розтопити масло. Додати нарізану цибулю і підсмажити її протягом 4-5 хвилин.
  • Потім додати рис і добре перемішати. Налити вино і тушкувати, поки воно не вбереться. Додати 1/2 чашки курячого бульйону, розмішати і тушкувати, поки бульйон не вбереться. Додати ще 1/2 чашки бульйону і варити до готовності рису, поступово підливаючи бульйон.
  • Зняти різотто з вогню, всипати пармезан, посолити за смаком. Акуратно додати спаржу, знову посипати сиром і подавати.