>
Випічка

Рогалики з мигдалем

%name Рогалики з мигдалем

Вас може здивувати, але для того, щоб отримати ідеальне тісто, бажано приготувати його за тиждень і весь час тримати в холодильнику. Так він настоїться та придбаний правильну текстуру.

Інгредієнти:

  • Мигдальна борошно 500 г
  • Цукор 300 г
  • Лимон 50 г
  • Яєчний білок 3 шт.
  • Мигдаль 200 г
  • Вишня зацукрована 100 г

Спосіб приготування:

  • У блендері подрібнити лимон разом із шкіркою.
  • Змішати в мисці мигдалеву борошно, цукор і лимон. Додати 2 яєчних білка і вимісити тісто руками.
  • Накрити тісто харчовою плівкою і прибрати в холодильник.
  • Яєчний білок викласти в невелику ємність. Мигдаль крупно порубати і висипати на тарілку.
  • З тіста зробити невеликі рогалики. Опускати їх в яєчний білок, а потім обвалювати в мигдалі.
  • Викласти рогалики на деко, застелене пергаментом, і прикрасити зацукрованою вишнею. Випікати в попередньо розігрітій до 190С духовці 10-12 хвилин.