>
Салати

Салат із зеленою квасолею і інжиром

%name Салат із зеленою квасолею і інжиромСитний і дуже корисний салат із зеленої квасолі з інжиром і горішками – відмінний варіант сезонного літнього страви.

Інгредієнти:

  • Зелена фасоль750 р
  • Інжир небольшой6 шт.
  • Фундук100 р
  • Масло ореховое2 ст. л.
  • Сіль, перецпо смаком

Спосіб приготування:

  • Обсмажити горіхи в духовці, нагрітій до 180 градусів, протягом 10 хвилин.
  • У квасолі відрізати кінчики з двох сторін і кинути в киплячу воду. Варити близько 10 хвилин. Воду злити і злегка охолодити квасоля.
  • Викласти її в салатницю, зверху додати крупно порізану інжир і горіхи.
  • Заправити горіховим маслом. Посолити, поперчити і акуратно перемішати.