>
Салати

Салат з червоною капустою і сиром фета

a8fcfb6ab962eec106634c5499bd54d5 Салат з червоною капустою і сиром фета

Відомо, що капуста і морква — це справжня вітамінна бомба. А якщо додати насіння льону, правильну заправку і сир фета, то виходить дуже смачне і збалансоване блюдо.

Інгредієнти:

  • Морква середня 2 шт.
  • Капуста червоноголова невелика 1/2 качана
  • Фета 100 г
  • Олія оливкова 3 ст. л.
  • Гірчиця 1 ст. л.
  • Насіння льону горстку
  • Яблучний оцет 3 ч. л.
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  • Моркву очистити і натерти на крупній тертці. Капусту дрібно нашаткувати.
  • Насіння льону обсмажити на сухій сковороді протягом 5 хвилин.
  • Приготувати заправку. Для цього змішати оливкове масло з гірчицею і яблучним оцтом. Посолити, поперчити і перемішати.
  • Викласти капусту і моркву в салатник, посипати насінням льону і полити приготовленої заправкою. Перемішати.
  • Далі додати нарізаний кубиками сир фета і подавати.