>
Салати

Салат з індички і авокадо з журавлинним соусом

328fd2c4fed2c796004ed321bc0a0231 Салат з індички і авокадо з журавлинним соусомМ’ясо індички легке і корисне. Такий салат – хороший варіант для ланчу або для здорового перекусу на роботі.

Інгредієнти:

  • Часник (нарізаний)1 зубчик
  • Оливкова масло100 мл
  • Тости (нарізані невеликими скибочками)2 шт.
  • Червоний винний уксус2 ч. л.
  • Журавлинний соус2 ст. л.
  • Селера (нарізаний)2 стебла
  • Листя салата120 р
  • Охолоджене м’ясо індички (нарізане)400 г
  • Мигдаль (обсмажений)35 г
  • Авокадо (нарізаний)1 шт.

Спосіб приготування:

  • Розігріти духовку до 200 °С.
  • Змішати часник і масло (60 мл) в мисці. Змастити цією сумішшю тости і випікати протягом 15 хвилин або до золотистого кольору і хрусткої скориночки. Відкласти, щоб тости охололи.
  • Змішати оцет, журавлинний соус і решту 40 мл олії в мисці. Приправити за смаком.
  • Змішати інгредієнти, що залишилися в тарілці і подрібнити смажені тости зверху. Полити журавлинним соусом і подавати до столу.