>
Салати

Салат з капустою, селерою, грушею і дайконом

d55bb6c1280e87d9218a698d5330a0fe Салат з капустою, селерою, грушею і дайкономДуже незвичайний і смачний салат можна приготувати з капусти, селери, груші і дайкона. Він зовсім не зашкодить вашій фігурі.
Інгредієнти:

  • Гарбузове семечки1/3 чашки
  • Оливкова масло1 ч. л.+ 1/4 чашки
  • Сольпо смаком
  • Чорний мелений перецпо смаком
  • Лимонний сок3 ст. л.
  • Діжонська горчица1 ст. л.
  • Кленовий сироп2 ч. л.
  • Капуста4 чашки
  • Груша1,5 шт.
  • Сельдерей1,5 чашки
  • Дайкон1,5 чашки
  • Тертий твердий сыр90 р

Спосіб приготування:

  • Капусту, селеру, дайкон дуже тонко наріжте. Грушу наріжте довільно, наприклад, кубиками або скибочками.
  • Розігріти духовку до 170 градусів.
  • Змішайте гарбузове насіння з 1 чайною ложкою оливкової олії. Викладіть на деко, застелене папером для випікання. Посоліть, поперчіть.
  • Випікайте 5 хвилин. Остудіть.
  • Подрібніть 2 столові ложки гарбузового насіння.
  • Змішайте рубані гарбузове насіння, лимонний сік, діжонську гірчицю, кленовий сироп і 1/4 чашки масла. Посоліть, поперчіть.
  • Змішайте капусту, грушу, селера, дайкон і залишилися гарбузове насіння у великій мисці.
  • Полийте соусом, перемішайте. Подавайте до столу.