Кіноа — це універсальний інгредієнт, який може виступати самостійно як гарнір, а також служити відмінною базою для основних страв і салатів.

Інгредієнти:

  • Кіноа 200 г
  • Зелена квасоля 3 великих жмені
  • Помідори черрі 20 шт.
  • Цибулю-шалот 2 шт.
  • Лимон 1/2 шт.
  • Кунжут 1 ч. л.
  • Олія оливкова 3 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  • Відварити кіноа, дотримуючись інструкції на упаковці.
  • Відварити зелену квасолю в киплячій підсоленій воді 7-8 хвилин.
  • Цибулю очистити і нарізати кільцями. Помідори черрі розрізати навпіл.
  • Викласти в салатник кіноа, квасолю, цибулю і помідори. Заправити соком половини лимона і оливковим маслом. Посолити, поперчити і перемішати.
  • Перед подачею посипати кунжутом.