>
Салати

Салат з куркою, авокадо, шпинатом і полуницею

74b5614d98dc13ac46863fb474105aff Салат з куркою, авокадо, шпинатом і полуницею

Поживний і дуже соковитий салат можна приготувати з курки, авокадо, шпинату і полуниці. Будьте впевнені, що в його складі присутні виключно корисні інгредієнти.

Інгредієнти:

  • Оливкова масло1/4 чашки
  • Бальзамічний уксус1 ст. л.
  • Цукор-песок1 ч. л.
  • Эстрагон1 ст. л.
  • Соль1/4 ч. л.
  • Чорний мелений перец1/4 ч. л.
  • Курячі грудки2 шт.
  • Шпинат6 чашок
  • Клубника6-8 шт.
  • Авокадо1 шт.
  • Червоний лук1/2 шт.
  • Фета1/4 чашки
  • Рубаний миндаль2 ст. л.

Спосіб приготування:

  • Збийте оливкова олія з бальзамічним оцтом, цукром, естрагоном, сіллю і чорним перцем в маленькій мисці.
  • Замаринуйте курячі грудки в отриманому соусі і відправте в холодильник, накривши кришкою, мінімум на півгодини.
  • Розігрійте гриль або сковороду на сильному вогні. Викладіть грудки і обсмажуйте по 3 хвилини з кожного боку.
  • Потім злегка зменшіть температуру і продовжуйте готувати курку 20-25 хвилин, перевертаючи кожні 5 хвилин.
  • Готову курку відкладіть в сторону і залиште на 5-7 хвилин. Потім грудки наріжте на тонкі скибочки.
  • У великій мисці змішайте шпинат, полуницю і кільця червоного цибулі. Додайте залишився маринад і скибочки авокадо.
  • Зверху викладіть курку.
  • Прикрасьте салат раскрошенной фетою і мигдалем. Подавайте до столу.