>
Салати

Салат з пастернаку з фундуком

202a7f937cdce5c1f71d305dc8e05ab7 Салат з пастернаку з фундуком

Не так часто ми використовуємо пастернак, тому такий простий у приготуванні салат внесе різноманітність у ваш раціон. Обов’язково спробуйте цей освіжаючий салат з пікантною заправкою.

Інгредієнти:

  • Пастернак середній 4 шт.
  • Пармезан 30 г
  • Фундук 40 г
  • Масло волоського горіха 3 ст. л.
  • Яблучний оцет 1 ст. л.
  • Гірчиця діжонська 1 ч. л.
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування :

  • Пастернак очистити і натерти.
  • У невеликій ємності змішати яблучний оцет, гірчицю і масло волоського горіха. Додати сіль і перець. Перемішати.
  • Викласти пастернак в салатник, додати злегка подрібнений фундук і тертий пармезан.
  • Полити салат приготовленої заправкою і перемішати.