>
Салати

Салат з тунцем, брокколі і нутом

c7d01e0701de08e8bc846f3d9cc8eec0 Салат з тунцем, брокколі і нутомЦей швидкий салат містить багато білка і клітковини.

Інгредієнти:

  • Тунец1 банку (185 м)
  • Нут2 банки (по 400г)
  • Каперсы2 ст. л.
  • Помідори Черри150 р
  • Свіжа пучок петрушка1
  • Червоний перець чили1 шт.
  • Брокколи100 р
  • Лимон1 шт

Спосіб приготування:

  • Тунця з банки перекласти в миску, попередньо злив рідина, і розім’яти.
  • Промити нут, покласти в миску і додати каперси. Потім розрізати помідори і додати в миску. Нарізати петрушку, нарізати перець чилі, а потім додати в миску.
  • Броколі розділити на дрібні суцвіття, стебла нарізати тонко, обдати окропом, злити воду і покласти в миску.
  • Змішати брокколі з іншими інгредієнтами, приправити за смаком.