>
Салати

Салат з запеченими яблуками

d76febb8c8b9b6237f8dd0bda03e0a2d Салат з запеченими яблуками

Салат з запеченими яблуками здорово різноманітить ваш раціон. Це вишукане блюдо, яке при цьому готується дуже просто і швидко.

Інгредієнти:

  • Яблоки2 шт.
  • Коричневий сахар2 ст. л.
  • Рубаний горіх пекан1 ст. л.
  • Розтоплене вершкове масло1 ст. л.
  • Мікс із зелені (за смаком) 4 чашки
  • Сушена клюква1/5 чашки
  • Оливкова масло3/4 чашки
  • Яблучний уксус1/4 чашки
  • Мед3 ст. л.
  • Соль1/4 ч. л.
  • Чорний мелений перец1/4 ч. л.

Спосіб приготування:

  • Форму для запікання змастіть невеликою кількістю вершкового масла.
  • Яблука розрізати на половинки. Викладіть форму розрізаною стороною вгору. Посипте коричневим цукром, горіхами пекан і збризніть маслом.
  • Випікайте при температурі 180 градусів протягом 15-20 хвилин.
  • Злегка остудіть яблука.
  • У мисці змішайте зелень, журавлину. На вершину помістіть печені яблука.
  • У блендері змішайте оливкова олія, яблучний оцет, мед, сіль і перець. Збийте до однорідної маси.
  • Заправте салат соусом і подавайте до столу.