>
Вегетаріанське

Салат з запеченого перцю на грилі

a0057d0725c63388597ba3efcc29f562 Салат з запеченого перцю на гриліПерець – це цінне джерело вітаміну С і антиоксидантів. Це відмінний варіант літнього гарніру. Необхідно лише правильно запекти його зі спеціями і травами.
Інгредієнти:

  • Червоний болгарський перец4 шт.
  • Оливкова масло3 ст. л.
  • Соль1/4 ч. л.
  • Каперсы3 ст. л.
  • Червоний лук1/3 шт.
  • Свіжа петрушка2 ст. л.
  • Червоний винний уксус1 ст. л.

Спосіб приготування:

  • Кожен болгарський перець необхідно очистити від насіння і розрізати на шість частин. Збризнути невеликою кількістю оливкової олії, посолити і поперчити.
  • Розігріти гриль до середньої температури. Викласти перець на решітку шкіркою вниз. Закрити гриль і готувати приблизно 2-3 хвилини. Перець повинен стати м’яким. Потім остудити його і нарізати соломкою.
  • У великій мисці змішати перець, рубаний цибулю, каперси і рубану петрушку. Додати винний оцет і оливкове масло. Добре перемішати.
  • Посолити і поперчити і подавати його теплим.