>
Вегетаріанське

Салат з зеленої сочевицею і червоною цибулею

82a6a65db0a8e000004bea9e305b6dd2 Салат з зеленої сочевицею і червоною цибулеюЯскравий вітамінний салат, здатний прикрасити навіть святковий стіл. Для приготування цієї страви радимо взяти щільний сорт зеленої сочевиці «Де Пюї», який збереже форму при варінні. Цей кулінарний рецепт точно доведеться вам за смаком.

Інгредієнти:

  • Зелена сочевиця «Де Пюї»250 г
  • Сік від 1/2 лимона
  • Сік лаймаот 1/2 лайма
  • Біле вино або яблучний уксус1 ст. л.
  • Червоний цибуля 1 шт.
  • Оливкова масло2 ст. л.
  • Мелений кумин1 ч. л.
  • Часник 1 зубчик
  • Соус з манго або заправка по вкусу2 ст. л.
  • Кинзагорсть
  • Томати черрі 250 г
  • Шпинат 85 г

Як приготувати смачний салат з сочевицею:

  • Замочіть на ніч сочевицю і відваріть, згідно інструкції на упаковці.
  • Змішайте сік цитрусових, оцет або вино з дрібкою солі, потім додайте нарізану кільцями цибулю і замаринуйте його на кілька хвилин до м’якості.
  • В окремій мисці змішайте масло, кумін, розім’ятий часник і обрану заправку.
  • Додайте цибульні кільця і з’єднайте з рештою інгредієнтами.
  • Подавайте, прикрасивши свіжою кінзою.