Цей салат – джерело вітамінів і поживних речовин. У нього
однакові шанси стати гарним перекусом, так і головною стравою на святковому
столі.
Інгредієнти:

  • Скумбрія гарячого копчения1 шт.
  • Селера черешковый8 шт.
  • Цибуля зеленый1 пучок
  • Майонез6 ст. л.
  • Олія соняшникова 1 ст. л.
  • Картопля 400 г
  • Гірчиця зернистая3 ст. л.
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

  • Очистіть рибу від кісток, шкіри та
    нутрощів, розділіть м’якоть на шматочки.
  • Селера ретельно промийте і наріжте тонкими пелюстками.
  • Цибулю наріжте кільцями.
  • Готуємо заправку: змішуємо гірчицю, олію і майонез.
  • Картоплю відваріть «в мундирі», наріжте скибочками і полийте заправкою.
  • Викладіть до картоплі скумбрію, селеру, цибулю, посоліть і поперчіть.