>
Вегетаріанське

Сендвіч з авокадо, рікоттою і томатами

5f991c9bd41cb1fff7b052cdeab52dee Сендвіч з авокадо, рікоттою і томатамиВегетаріанський не означає пісний і несмачний — хрусткий сендвіч з соковитою пікантною начинкою сподобається навіть запеклим м’ясоїдам. Інгредієнти:

  • Тостовий хліб (можна замінити будь-яким іншим)4 скибочки
  • Оливкова олія 4 ч. л.
  • Рикотта1 чашка
  • Лимон 1 шт.
  • Морська соль2 щіпки
  • Мелений чорний перець щіпка
  • Авокадо (великий стиглий) — 1 шт
  • Помідори (будь-якого розміру) 1 чашка
  • Червоний лук (маленького розміру)1 шт.
  • Насіння соняшнику для подачі

Спосіб приготування:

  • Зніміть з лимона цедру, а м’якоть дрібно порубаєте.
  • Змішайте рікотта з цедрою лимона, оливковою олією (2 ч. л.), сіллю і перцем і відкладіть.
  • Підсмажте шматочки хліба і викладіть на обробну дошку.
  • Змастіть хліб рікоттою.
  • Наріжте помідори помідори тонкими скибочками.
  • Поріжте цибулю півкільцями.
  • Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, наріжте тонкими скибочками і викладіть його на хліб поверх рікотти.
  • Викладіть зверху томати, а потім — цибулю.
  • Перед подачею прикрасьте насінням і збризніть оливковим маслом.