>
Десерти

Шарлотка з грушею

3c3408bfd00464d2bff4483225050c18 Шарлотка з грушеюДілимося дуже простим і смачним рецептом шарлотки. В якості начинки використовувати грушу.
Інгредієнти:

  • Пшенична мука130 р
  • Сахар130 р
  • Яйца5 шт.
  • Груша300 р
  • Ванилинщепотка
  • Разрыхлитель1/2 ч. л.
  • Вершкове масло1 ст. л.
  • Манна крупа1 ст. л.

Спосіб приготування:

  • Розігрійте духовку до 180 градусів.
  • Груші помийте, розріжте на половинки, видаліть плодоніжку і насіння. М’якоть наріжте тонкими скибочками.
  • Яєчні жовтки змішайте з цукром і ваніліном. Збийте міксером до повного розчинення цукру.
  • В іншій мисці збийте за допомогою міксера білки до білосніжної піни.
  • Борошно змішайте з розпушувачем і просіяти.
  • Яєчні жовтки змішати з борошняною сумішшю.
  • Обережно введіть білки.
  • Замішайте тісто.
  • Форму для випічки змастіть вершковим маслом і присипте манною крупою.
  • На дно форми покладіть груші.
  • Залийте тестом.
  • Випікайте 35-40 хвилин.
  • Остудіть, наріжте на шматочки і подавайте до столу.