>
Десерти

Шоколадне печиво з маршмеллоу

e6be634a2694afa677022b2d78559fe3 Шоколадне печиво з маршмеллоуСпечіть для своїх коханих це незвичайне печиво з маршмеллоу. Діти залишаться в повному захваті.
Інгредієнти:

  • Пшенична мука1,5 склянки
  • Соль3/4 ч. л.
  • Разрыхлитель1/2 ч. л.
  • Сода1/4 ч. л.
  • Вершкове масло1/2 чашки
  • Темний шоколад720 р
  • Сахар1 стакан
  • Яйца3 шт.
  • Ванільний экстракт1 ч. л.
  • Маршмэллоу1,5 чашки

Спосіб приготування:

  • Розігрійте духовку до 180 градусів.
  • Застеліть деко папером для випікання. Краще використовувати два дека.
  • У великій мисці, збийте разом борошно, сіль, розпушувач і харчову соду; відкладіть в сторону.
  • У великій жароміцної мисці змішайте масло і половину шоколаду. Відправте в мікрохвильовку розігріватися на високій потужності. Перемішуйте кожні 30 секунд, поки суміш не стане однорідною і гладкою. Дайте трохи охолонути.
  • Додайте в шоколадно-вершкову суміш цукор, яйця, ванільний екстракт. Перемішайте до отримання однорідної маси.
  • Поступово введіть борошняну суміш.
  • З’єднайте тісто з маршмеллоу і подрібненим шоколадом. Відправте в холодильник на 15 хвилин.
  • За допомогою столової ложки викладіть тісто на деко у формі печенюшек.
  • Випікайте 12-15 хвилин. Потім остудіть протягом деякого часу на деку. Потім перекладіть печиво в посуд і остудіть повністю.
  • Подавайте до столу.