>
Випічка

Шоколадний фондан з авокадо

18572182afd8383490fe04ecb717d811 Шоколадний фондан з авокадо

Відомий французький десерт має кілька варіантів приготування, у тому числі і з авокадо. Такий фондан відрізняється ніжною текстурою і незвичайним смаком.

Інгредієнти:

  • Яйце куряче 3 шт.
  • Цукор 150 г
  • Шоколад гіркий 150 г
  • Авокадо 1 шт.
  • Борошно 40 г
  • Цукрова пудра за бажанням

Спосіб приготування:

  • Збити яйця з цукром.
  • Розтопити шоколад на водяній бані і додати до збитим яйцям.
  • Ретельно розім’яти м’якоть авокадо виделкою, а потім додати борошно і перемішати.
  • З’єднати авокадо з приготовленої раніше яєчно-шоколадною масою. Отримане тісто викласти у форму, застелену пергаментом і випікати в попередньо розігрітій до 180С 15-20 хвилин.
  • Коли пиріг трохи охолоне, посипати цукровою пудрою. Подавати теплим.