>
Вегетаріанське

Шоколадний мус

696c1817ecbe999859ed6bc1b817b93e Шоколадний мусЦей рецепт із мінімальний набір інгредієнтів чудово підійде вегетаріанцям і людям, які дотримуються принципів здорового харчування.

Інгредієнти:

  • Гіркий шоколад (70% какао)100 г
  • Горіхове молоко (фундука)200 мл
  • Тофу300 р
  • Фундук дробленый50 р

Спосіб приготування:

  • Розламати шоколад на квадратики, викласти їх у каструлю, додати горіхове молоко і нарізаний невеликими шматочками тофу.
  • На повільному вогні, постійно помішуючи, розтопити шоколад, домагаючись максимального змішування всіх інгредієнтів.
  • Як тільки шоколад повністю розтане, перекласти отриману масу в миску і збивати міксером до отримання однорідної вершковою консистенції.
  • Шоколадний мус розлити по формочках, посипати фундуком і поставити в холодильник приблизно на годину.