>
Випічка

Слойки з яблуком і манго

d198528cc553bb730d200d1ba2dffacd Слойки з яблуком і манго

Просто приголомшливою рецепт домашньої випічки з листкового тесту, який повинен приготувати кожен. Ніжна начинка з яблука і манго нікого не залишить байдужим. Рецепт розрахований на 3 слойки.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове 250 г
  • Середнє яблуко 2 шт.
  • Масло вершкове 30 г
  • Цукор 1 ст. л.
  • Кориця в порошку 1/2 ч. л.
  • Манго (м’якоть) 100г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Яблучний конфітюр 3 ч. л.

Спосіб приготування:

  • Яблуко очистити і нарізати середніми кубиками. Обсмажити на нагрітої з вершковим маслом сковороді, присипавши цукром і корицею, до золотистої скоринки.
  • Розкачати тісто в одному напрямку і вирізати з нього 6 прямокутників. У 3-х з них зробити невеликі прорізи гострим ножем, а решта 3 змастити яблучним конфітюром.
  • Далі викласти на тісто, намащеного конфітюром, нарізану кубиками м’якоть манго і обсмажені яблука. Накрити слойки тестом з прорізами, ретельно з’єднавши краю. Змастити збитим яйцем.
  • Викласти слойки на деко, застелене пергаментом і поставити в холодильник на годину. Далі ще раз змастити яйцем і випікати в попередньо розігрітій до 180С духовці 25-30 хвилин.